Over ons

Monsieur Merlot

Wijnen en Wijnproeverijen

Welkom op de website van Monsieur Merlot!

Mijn naam is Rolf Tijsma, gek op wijn en op het verzorgen van leuke, leerzame en vooral gezellige wijnproeverijen.

Wij willen zowel de consument als de lokale horeca voorzien van een mooi aanbod aan heerlijke kwaliteitswijnen.

Horeca

Voor de horeca kunnen we een selectie aanbieden die perfect is afgestemd op het aanbod van de horecagelegenheid, met altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Wijnproeverijen op locatie kunnen geheel op maat verzorgd worden, denk aan thema’s, seizoenen of landen. Alles is mogelijk, om voor uw gasten een geweldige avond te organiseren in uw horecagelegenheid.

Webshop

Onze webshop bevat een fijne selectie van heerlijke wijnen. In en om Bakel worden bestellingen vanaf 6 flessen gratis thuisbezorgd. We zijn tevens online te vinden op Facebook en Instagram, volg ons daar voor de laatste nieuwtjes en nieuwste wijnen in ons aanbod!

Wijnproeverijen

Wil je een keer met collega’s, familie, vrienden/vriendinnen een leuke avond beleven, waarbij je heerlijke wijntjes te drinken krijgt en ook nog wat over wijn leert? Boek dan een wijnproeverij bij Monsieur Merlot! We bespreken van te voren wat je voorkeuren zijn, zodat de hele avond naar jullie wens is. Met of zonder hapjes, het aantal te proeven wijnen, een wijnquiz: alles is mogelijk!

Graag tot snel bij Monsieur Merlot.

Op ’t leven!